martes, 30 de octubre de 2012

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

La plantilla de l'Enrile demana que l'afició continue animant per derrotar el Lleida

César Candanedo:"Els bons partits contra Noia i Barça han sigut gràcies als seus ànims"

Les dos jornades que l'Enrile PAS Alcoi ha disputat a casa s'han saldat amb dos victòries molt importants contra rivals de molta entitat com són Noia i Barça i desplegant un joc quasi rallant la perfecció. 

Per a César Candanedo, estes bones actuacions tenen un responsable: l'afició: "Enguany les dos voltes que hem jugat al Francisco Laporta hem rendit a un nivell màxim, entre altres coses perquè ens hem sentit arropats per l'afició, ens ha donat eixe "plus" que cal per acarar els partits amb confiança i desplegar un joc vistós, alegre i directe". El davanter afegeix que "sí, realment els bons partits contra Noia i Barça han sigut gràcies als ànims de l'afició". El mexicà de Durango acaba dient que "esperem que dijous, contra el Lleida també pugam tindre el suport de la gent".

Ara bé, també és cert que Noia i Barça despleguen un hoquei que deixa jugar el rival. A hores d'ara no se sap ben bé quin serà el comportament del Lleida tot i que César Candanedo creu que "seran un poc conservadors perquè tenen gent molt experimentada en OK Lliga com són Lluis Rodero i Marc Solé que saben a la perfecció que fora de casa no s'ha d'arriscar i s'ha d'esperar l'error del rival". 

Precisament el gran perill del Lleida està en Lluis Rodero. Diumenge li va endosar quatre gols al Sant Feliu. Tampoc no cal perdre de vista un altre golejador com Dani López. 

Dit aixó, l'Alcodiam ha de recuperar l'essència del Francisco Laporta: "hem de mirar-nos a nosaltres mateixa, continuar proposant l'hoquei dels dos partits disputats a Alcoi i hem d'aconseguir que siguen els rivals els qui ens tinguen respecte".

Per últim la primera plantilla de l'Enrile, el seu cos técnic i la directiva del Patí Alcodiam Salesià volen enviar-li des d'ací una forta abraçada per al jugador del Lleida, David Busquets, que es troba ingressat en l'hospital per una pericarditis aguda i que podria apartar-lo d'este esport. 

El partit serà dijous 1 de novembre a les 12.00 hores en el Pavelló b del Poliesportiu Francisco Laporta.