jueves, 11 de octubre de 2012

Hockey Patines: L'Enrile PAS Alcoi viatja cap a La Corunya

L'Enrile PAS Alcoi rendeix visita sense complexos al Campió d'Europa

Luis Aceituno: "La moral és alta però hem d'eixir concentrats al 200 per cent

Sense complexos, amb la moral alta, amb confiança en les seus possibilitats. Així viatja L'Enrile PAS Alcoi cap a La Corunya per enfrontar-se al Campió d'Europa, el Coinasa Liceo. 

Per al gallec Luis Aceituno, encantat de reeditar en l'OK Lliga els seus enfrontaments contra el Liceo en categories inferiors quan estava enrolat en el Raxoi, "el nostre estat d'ànim és bo i la moral està alta després del bon partit de diumenge contra el CE Noia". Per al porter alcodiamista "era molt important començar d'esta manera, guanyant els tres punts i oferint una bona imatge perquè era el primer partit de la temporada a casa i teniem moltes ganes d'agradar a l'afició". 

Ara bé, al de Santiago de Compostel.la no se li escapa que "hem d'eixir concentrats al 200 per cent si volem traure alguna cosa positiva perquè té homes de molta qualitat que en qualsevol moment la poden liar". De fet, el Liceo és el Campió d'Europa després d'haver derrotat al F.C. Barcelona i té tres homes que s'acaben de proclamar Campions d'Europa amb la selecció: Jordi Bargalló -considerat el millor jugador del món-, Josep Lamas i Toni Pérez, que ja ha marcat els seus dos primers gols de la temporada.

Tot i la qualitat que atressoren els homes dirigits per Carlos Gil, Luis Aceituno diu que "en la meua opinió han perdut una miqueta de potencial respecte a l'any passat. Les baixes de Barreiros i Sergi Miras són importants i tan sols s'han reforçat amb Lucas Ordoñez, procedent del Vic. Tot i aixó -diu el gallec- continuen sent dels millors equips del món".

L'expedició alcodiamista eixirà a les nou del matí des d'Alcoi este dijous, dormirà en un hotel de La Corunya i en acabar el partit, previst per a les 12.30 del divendres, mampendrà el viatge de tornada.