lunes, 8 de octubre de 2012

Hockey Patines: Enrile PAS Alcoy (6) - CE Noia (4)

Tres primers punts per a l'Enrile en un partit sense fissures contra el Noia

Kilian Aguilar, Carlos Pérez, Marc Figa (2) i Juan José López (2), els autors dels gols

Hui s'ha disfrutat de bon hoquei al Francisco Laporta. L'Enrile PAS Alcoi ha sigut capaç de guanyar-li al CE Noia, un bloc que, a excepció de la incorporació de Gerard Teixidó, és el mateix que la temporada passada va quedar tercer. I ho ha fet amb autoritat i voltejant el marcador.

Sí, perquè el primer que ha colpejat ha sigut el Noia després d'un xut afortunat que ha pegat en un jugador dels homes de Ferran López i ha despistat Luis Aceituno, que ha estat brillant durante tot el partit. Però als del cava nos els han deixat brindar.

Un minut després Kilian Aguilar toca molt hábilment dins l'àrea un xut de César Candanedo. I a partir d'ací el festival. En nou minuts cinc gols. El primer que s'ha sumat a la festa golejadora ha sigut Carlos Pérez, també de xut. Després d'aconsegir l'avantatge ha aparegut Marc Figa que ha fet el tercer i el quart. Menció especial per al quart. S'ha desfet de tots els jugadors i li ha alçat la bola suament a Xevi Puigbí pel seu muscle esquerre. I si els aficionats ja estaven ben satisfets amb el quart, Juan José López encertava per posar el quint de falta directa.

Això sí. L'Ok Lliga no resulta gens fàcil. Ni tan sols amb una diferència al marcador de quatre gols. En la segona part al CE Noia no li'n quedava un altra. Atacar i atacar per intentar escurçar els números de l'electrònic. Ho han fet d'una manera atropellada i individual però els ha donat resultat. S'han posat 5-3 i encara faltaven 8 minuts. Però un magnífic contratac de César Candanedo i Juan José López ha permès que al marcador pujara el sext de l'Alcodiam. L'últim gol de Toni Seró, una anècdota.

Ara, divendres jugará l'Enrile contra el Coinasa Liceo a La Corunya.
ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Juan José López, César Candanedo, Carlos Pérez i Marc Figa -cinc inicial-. També han jugat David Aguilar i Kilian Aguilar.
CE NOIA: Xevi Puigbí, Jordi Del Amor, Aleix Esteller, Joan Feixas i Eloi Mitjans. També han jugat Toni Seró i Gerard Teixidó