jueves, 20 de septiembre de 2012

Hockey Patines: Trofeu Ciutat d'Alcoi

El Follonica italià serà el rival de l'Enrile

Serà el dissabte 29 a les 19.30 i abans tindrà lloc l'ofrena i la presentación de tots els equips del club

Tots els amants de l'hoquei sobre patins tenen una cita inel.ludible dissabte 29 de setembre. Es posa en marxa el Trofeu Ciutat d'Alcoi i per a esta ocasió s'ha buscat un rival de molta entitat, ni més ni menys que el ASD Follonica d'Itàlia, un equip capdavanter al seu país, campió de la Lliga Europea en el 2006, i que enguany jugarà la Copa CERS. Els transalpins es mediran a l'Enrile PAS Alcoi a partir de les 19,30 en el Pavelló b del Francisco Laporta.

A ningú no se li escapa que el partit serà molt atractiu i que els homes de Diego Mir tendran enfront un equip molt dificil de batre. En les files del Follonica militen dos espanyols: Ferran García i Ricado Valverde. Un esdeveniment que ningú no es pot perdre i que ha sigut possible gràcies al inestimable recolzament del Excel.lentíssim Ajuntament d'Alcoi. A més, l'entrada serà gratuïta.

I abans d'este gran partit, el Patí Alcodiam Salesià viurà la seua gran festa anual de presentació. A les 18.15 tots els integrants del club, des dels xiquets de l'escola fins els juniors estan convocats per a realitzar la tradicional ofrena a María Auxiliadora al col.legi dels Salesians. Sobre les 18.45 tindrà lloc la foto de família ja en el Pavelló b.