miércoles, 26 de septiembre de 2012

Hockey Patines: Noticia del Enrile PAS Alcoy

Juan José López: "A qualsevol jugador li agradaria enfrontar-se al Follonica"

Els actes de presentació del club començaran a les 18.30 de dissabte al Francisco Laporta

No hi ha dubte. La plantilla de l'Enrile PAS Alcoi està encantanda amb la iniciativa de la directiva del club i de l'Ajuntament d'Alcoi d'enfrontar-se al Follonica italià en el que serà el plat fort dels actes de presentació del club que tindran lloc este dissabte 29 a partir de les 18.30 en el Poliesportiu Francisco Laporta. Així s'expressa el capità de l'equip Juan José López: "A qualsevol jugador li agradaria enfrontar-se amb el Follonica, un equip amb molt prestigi i de molta qualitat. A més -afig l'asturià- ja tenim moltes ganes de jugar davant la nostra afició i donar-los la primera alegría."

Abans, els de Diego Mir hauran de viatjar dimecres cap a Vic i dijous cap a Igualada per acarar dos partits més de pretemporada. Per a Juan José "estos dos encontres ens vendran molt bé per continuar conjuntant l'equip però és cert que tots tenim posades les mirades en el partit de dissabte".

La plantilla, segons el capità, va tindre un comportament dubitatiu en el primer enfrontament contra el Reus "la qual cosa és normal perquè hem d'anar acoblant totes les cares noves" però en el doble enfrontament contra el Barça "ja es van poder veure altres coses".

Juan José López espera que dissabte "estiga el pavelló a rebentar. Es pot veure molt bon hoquei, l'equip cada volta va a més i tenim moltes ganes de que el Trofeu Ciutat d'Alcoi es quede a les vitrines del club".

Els actes de dissabte començaran a les 18.30 en el Pavelló b del Francisco Laporta. A eixa hora es presentaran tots els equips de la base i de la secció del patinatge artístic. A continuació es disputará l'Enrile PAS Alcoi-Follonica. Per motius aliens al club, s'ha hagut de suspendre l'ofrena a Maria Auxiliadora.