jueves, 23 de agosto de 2012

Hockey Patines: Noticia del Enrile PAS Alcoy

L'Enrile PAS Alcoi es concentra este diumenge per iniciar la pretemporada

Jordi Llorca: "El treball táctic serà molt important perquè tenim moltes cares noves"

El cos técnic ha decidit reunir els jugadors per al próxim diumenge 26 d´agost. Al día següent comencçaran els entrenaments, on en un principi predominarà l´aspecte físic durant les dos primeres setmanes. Wwwpasalcoi.com ha volgut parlar amb el preparador físic Jordi Llorca -huit temporades amb l´Alcodiam- perquè ens explique els pormenors de la pretemporada.

¿Quantes sessions es faran aproximadament en esta pretemporada?

Les dues primeres setmanes farem un total de 20 sessions aproximadament, ja que tindrem 10 dies amb doble sessió d´entrenament.

¿Que es busca en estos primers dies?

L´objectiu és preparar als jugadors per començar la temporada amb garanties. Això implica, d´una banda, els aspectes físics per tal d´acondicionar el cos per als futurs esforços, guanyar una bona base que possibilite el bon rendiment i, fins i tot, previndre lesions. D´altra banda, tambè serà important el treball tècnic, ja que els jugadors porten un bon temps fora de les pistes i això, a l´alt rendiment, es fa notar molt. Tambè serà important el treball tàctic, doncs tenim un equip amb moltes novetats i hem d´aconseguir conjuntar-los i tindre les idees clares com a conjunt.

¿Es busca arribar al cent per cent per al primer partit de lliga o la plena forma s´agafa durant la temporada?

Obviament intentarem arribar al començament de lliga el millor possible, però tambè hem de pensar que conjuntar un grup porta el seu temps. A més és molt important el ritme de competició per obtindre una bona forma, per tant crec que vorem progressar l´equip encara més quan començe la temporada.

¿Es un entrenament sempre en grup o depenent de les característiques dels jugadors es fan individuals?

Sempre entrenem en grup, però dins de l´entrenament és clar que es poden donar situacions en la que cada jugador treballa més unes facetes que altres, en funció de les necessitats de cada u. No obstant de vegades sí que hi ha jugadors que treballen a banda per tal de reforçar algun aspecte que considerem que ha de millorar.