jueves, 12 de julio de 2012

Hockey Patines: Noticia del Enrile PAS Alcoy

El quint fitxatge de l'Enrile PAS Alcoi és el golejador argentí Diego Olaya

De San Juan, el bressol de l'hoquei argentí, prové el quint fitxatge de l'Enrile PAS Alcoi per a la temporada 2012-2013 en OK Lliga. Té 25 anys i li diuen Diego Olaya. Actualment està enrolat en el Sarmiento de Albardon, equip amb el qual encara continua disputant la lliga. La dada més interessant per als interessos de l'Alcodiam és la següent: porta 30 partits jugats i ja ha marcat 60 gols.

El Sarmiento de Albardon es va proclamar Campió de Clausura 2011, primer títol en la seua história. Enguany Diego Olaya ha coincidit amb altres jugadores coneguts en l'OK Lliga com per exemple Marcelo López, ex alcodiamista i Osvaldo Raed que va militar en equips com el Blanes y el Tenerife.

Diego Olaya va començar a patinar als cinc anys en el Concepción Patín Club i va jugar ací fins el seu debut en primera divisió als quinze. Després va passar a formar parte durant dos temporades en el Loma Negra; una temporada més en el Olímpia; 2 en el Valenciano y 3 en Estudiantil. Els úlltims sis mesos ha estat a les ordres del Sarmiento de Albardon. Va jugar el mundial de clubs amb el Valenciano a Reus en el 2008.