miércoles, 20 de junio de 2012

Hockey Patines: Selección Valenciana de Hockey Patines

Sis jugadors de l'Alcodiam, en la selecció valenciana d'hoquei patins

Sis jugadors de categoría infantil del Patí Alcodiam Salesià defensaran la camiseta de la selecció valenciana en el próxim Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà en el pavelló Monte Alto de la Corunya a partir d'este divendres 22 de juny. Els jugadors son: Jordi Sempere (porter) i els jugadors de pista: Deri Mataix, Marc Grau, Jorge Monllor, Kiko Córcoles i Iñaki Ferreira. La selecció es completa amb tres jugadors del H.C. Cocentaina i uno del C.P. Muro.

La selecció valenciana ha quedat encuadrada en el grup A amb Astúries, Euskadi i Navarra. El primer partit el disputaran el divendres 22 contra Astúries a les 10.15. En l'altre grup figuren les seleccions de Galícia, Madrid, Castella i Lleó i Andalusia. Els dos primers de cada grup lluitaran per les medalles mentre que el tercer i quart ho faran per dil.lucidar la quinta i l'octava posició.

L'equip està dirigit pel jugador del CPP Raspeig de primera nacional, Jaume Arché mentre que el delegat és un vell conegut de l'Alcodiam, Pau Moltó, també en les files del CPP Raspeig