jueves, 28 de junio de 2012

Hockey Patines: Noticia del Patín Alcodiam Salesianos de Alcoy

Marc Figa i Marc Ortells s'incorporen a la disciplina de l'Alcodiam

El projecte per a fer un equip competitiu per a la temporada 2012-2013 continua endavant i per això el Patí Alcodiam Salesià ha fitxat Marc Figa i Marc Ortells, dos davanters joves, però amb experiència ja en OK Lliga.

Marc Figa té 23 anys i ha militat esta temporada en el Mataró. Ha firmat 33 gols, el que ha fet que estiga entre els huit màxims anotadors de la primera nacional. També va estar a les ordres del club de la capital del Maresme en la temporada 2008-2009 quan el Mataró va aconseguir proclamar-se campió de la Copa CERS. Tot i l'èxit europeu el club no va poder evitar el descens de categoría. En la temporada 2009-2010 va formar part del GEiEG en OK Lliga, club en el que ha passat per totes les seus categories. En el curriculum de Marc Figa també podem trobar éxits amb la selecció espanyola: guanyador del Mundial de Xile del 2007 amb la Sub 21 i campió de la Taça Llatina a França 2010 amb la sub 23.

Del Sant Antoni de Navarra procedeix l'altre fitxatge, Marc Ortells, de 26 anys, en les files del qual també ha anotat esta temporada 33 gols. Del 2007 al 2009 va defensar els colors del CPP Raspeig i l'experiència en OK Lliga la va adquirir en el C.P Vilanova en la temporada 2008-2009. La temporada següent va passar pel Sitges i en la 2010-2011 va fitxar pel Saint Brieuc francés. Amb este equip va arribar asl quarts de final de la Copa CERS, on van ser eliminats pel Braga portugués, actual subcampió d'esta competició europea. També ha sigut Campió de Europa juvenil en Saint Omer amb la selecció espanyola. Marc Ortells va nàxer a Barcelona i es va iniciar en l'hoquei patins en l'Unió Esportiva Horta de Barcelona. De infantil a junior va pertenéixer a la disciplina del Futbol Club Barcelona.