domingo, 10 de junio de 2012

Hockey Patines: Mala noticia del Enrile PAS Alcoy

L'Enrile baixa a Primera Nacional en perdre contra el Voltregà: 3-5
ELS ÀRBITRES S´HAN CONVERTIT EN ELS PROTAGONISTES DEL PARTIT

S´intuïa i s´ha complit. L´àrbitre sevillà López i el basc Dapena no eren els adeqüats per a dirigir un partit a vida o mort com l´Enrile-Voltregà. De fet, el club els havia recusat només conéixer la designació i s´han convertit en els protagonistes del partit perquè no han aplicat el mateix criteri per als dos equips.

La jugada clau ha sigut al minut 22 del primer temps. L´Alcodiam guanyava 2 a 1 després de remontar el 0 a 1 inicial. La bola li toca involuntàriament a Juan José López en el patí i els árbitres xiulen penal, penal que convertixen els d´Osona.

A la segona part s´han pogut contabilitzar fins a tres jugades en les que els jugadors del Voltregà han tocat la bota en el pa tí dins de la seua área. Però sembla dificil que els col.legiats li piten la pena màxima al degà de l´hoquei espanyol.

A poc a poc les decisions de López i Dapena han tret als jugadors del partit i, evidentment ha aparegut l´ansietat. El 2 a 2 no valia per a la salvació. El Voltregà s´ha posat 2 a 3 i l´Alcodiam ha aconseguit empatar. Faltaven 6 minuts per acabar i els visitants s´han tornat a avançar, però les faltes que es pitaven sempre anaven en contra de l´Alcodiam. El Voltregà ha disposat de la directa per la falta número 10. L´Enrile no.

A falta de dos minuts, el sumum. En un minut, el sevillà López ha pitat quatre faltes en contra i una roja directa a Pere Cañellas per recriminar-li a un jugador del Voltregà que fer a teatre.

El 3 a 5 ha vingut a porteria buida, quan Diego Mir ha introdït un quint jugador de pista a la desesperada.