miércoles, 6 de junio de 2012

Hockey Patines: L'Enrile necessita vèncer al Voltregà

L'Enrile necessita a tot Alcoi per vèncer al Voltregà i declara el partit de portes obertes

L´Enrile PAS Alcoi necessita de tota la ciutat d´Alcoi, de tota l´afició, de totes les institucions i de tots els amants a l´esport per vèncer este diumenge 10 de juny al C.P. Voltregà i per això ha decidit que l´entrada al pavelló b del Poliesportiu Francisco Laporta siga gratuïta. Que res no impedisca que el Patí Alcodiam Salesià continue un any més entre els millors equips d´hoquei patins del món. 

S´ha de procurar fer del nostre pavelló una olla a pressió, crear un ambient que siga el primer dels gols que han de marcar els homes de Diego Mir. Un ambient similar al que es va viure en els quarts de final de la Copa CERS i que va facilitar que l´Enrile li guanyara per 4 a 1 al C.E. Vendrell i classificar-se així per a la Final Four d´esta competici&oac ute; europea. A ningú no se li va escapar que veure el pavelló a rebentar va tindre un efecte molt positiu en l´ànim de la plantilla. 

El partit començarà a les 12.30 perquè la Federació Espanyola de Patinatge ha decretat jornada unificada. 

L´Enrile serà matemàticament equip d´Ok Lliga si aconsegueix véncer per dos gols de diferència, ja que en el partit d´anada a Sant Hipòlit l´Alcodiam va perdre per un ajustat 2 a 1. També podria valdre una victòria per la mínima perquè en estos moments l´Enrile té un avantatge de 4 gols a favor en el cómput general, però en este cas es dependria del resultat que l´Enrile aconseguira en El Vendrell en l´últim partit de lliga i el del C.P. Voltregà e n el seu enfrontament contra el Blanes.