viernes, 11 de mayo de 2012

Hockey Patines: Noticias remitidas por el ENRILE PAS ALCOY

L'Enrile ix este divendres cap a Itàlia per fer realitat el somni europeu

PERE CAÑELLAS: "EN LA NOSTRA MENT ESTÁ DISFRUTAR DEL MOMENT I GUANYAR LA COPA"

Este divendres 11 de maig comença l´últim tram de l´aventura europea de l´Enrile PAS Alcoi. A les 10.00, l´expedició blaugrana eixirà en cotxe cap a l´aeroport de València per agafar un vol cap a Bérgamo que s´enlairarà a les 14.00. El trajecte de Bérgamo a Bassano també es farà per carretera. El vol de tornada eixirà a les 17.25 de dilluns.

Tota la plantilla està il.lusionada amb este repte, nou per a tots ells. Ho diu el capità Pere Cañellas quan afirma que "en la nostra ment està guanyar la Copa CERS i, per a aconseguir-ho, hem de disfrutar del moment, gaudir d´un esdeveniment al que és molt dificil arribar si pensem en la quantitat d´equips que s´han quedat enrere".

El fet de viatjar a Bassano del Grappa per prendre part en esta competició "es motivació suficient per a nosaltres". El jugador d´El Vendrell reconeix que estan una miqueta baixos de moral després de perdre tres partitis d´OK Lliga "però també és veritat que els millors moments, on més hem disfrutat ha sigut en la Copa CERS, contràriament al que passa en la competició domèstica on només fem que patir"

La plantilla i el cos técnic no volen fer càbales sobre el futur. El primer pas és guanyar al Braga de Portugal, que no serà fàcil i "si ho aconseguim ja mirarem qui ens toca en la final, si el Bassano o el Vilanova i ja pensarem si ens hem classificat per a la Lliga Europea de la temporada que ve".

Recorden que la semifinal contra el Braga será dissabte 12 de maig a les 19.00 hores i es podrà seguir perwww.studio7hd.com. Només cal entrar en este portal i registrar-se. 

En cas de guanyar al conjunt portugués es jugaría la final el diumenge 13 a les 17.30 i la mateixa web anuncia que es pot seguir per la mateixa adreça electrònica.