martes, 29 de mayo de 2012

Hockey Patines: Noticias del Patín Alcodiam Salesianos de Alcoy

L'Enrile visitarà un Blanes necessitat de punts i que ja pensa en la temporada que ve

L'equip filial acaba quart en la Fase d'Ascens a Primera Nacional

L'Alcodiam b es va classificar en quarta posició en la Fase d'Ascens a Primera Nacional que es va disputar durant tot el cap de setmana en el Poliesportiu Municipal de Cocentaina. El campió d'esta competició, el H.C. Burguillos d'Extremadura es va mostrar molt superior a la resta d'equips participants i va guanyar amb claredat els seus quatre partits.

Els joves jugadors que dirigeix Quique Ivorra van començar el torneig amb una victòria contra el Claret de Sevilla per 9 a 6. Però després van perdre la resta de partits possiblement per la falta d'experiència d'uns jugadors que continuaran el seu aprenentatge per intentar aportar en un futur próxim el seu talent al primer equip.

L'Enrile visitarà un Blanes necessitat de punts i que ja pensa en la temporada que ve

JA HA FIXAT FRANCESC BARGALLÓ, DEL NOIA I FERRÁN FORMATJÉ, DE L'IGUALADA

El Sather Blanes ja fa setmanes que ha començat a planificar la propera temporada 2012/2013 i ja treballa amb la confecció de la plantilla. De moment, arribaran dos cares noves, dos noms ben contrastats com són el defensa Francesc Bargalló i el davanter Ferran Formatjé, segons informa el Blanes HCF. Francesc Bargalló arribarà procedent del Noia Freixenet, mentre que Ferrán Formatjé ho farà des d'Igualada. Així doncs, estes dos incorporacions s'afegeixen a la plantilla del Sather Blanes que ja té també confirmada la continuïtat dels porters Jaume Llaverola i Enric Núñez, i els jugadors de pista Kimi Ridaura, Lluís Teixidó, Joan Grasas i Àlex Ridaura.

Amb estos moviments el que buscaran ara els de La Selva serà classificar-se per a la Lliga Europea de la temporada que ve. La victòria del Liceo de la Corunya fa que el quint classificat puga participar en esta competició. El Blanes està en estos moments en la posició que fa huit amb 33 punts, molt a prop del quint, el Vilanova, amb 35. Els de La Selva van perdre una oportunitat d'or en el seu partit contra el C.P Monjos disputat la passada setmana aprofitant la parada europea i corresponent a la jornada número 20. Els de Ramón Benito van empatar a casa a 5. A més, dels últims quatre partits, els gironins han aconseguit tres empats i una derrota. Així que de segur intentaran recuperar el terreny perdut contra l'Enrile PAS Alcoi.

Però els de Diego Mir són conscients de la importancia de traure alguna cosa positiva de la Ciutat Esportiva de Blanes per a evitar el descens i no han baixat el ritme d'entrenaments durant la parada en l'Ok Lliga com a conseqüència de la disputa de la Final a huit de la Lliga Europea a Itàlia. A banda d'intentar aconseguir la victòria, l'Alcodiam també estarà pendent del Voltregà-Vic, partit de màxima rivalitat i en el que coinciden els mateixos objectius que en el Blanes-Alcodiam. Un equip, el Vic, que vol assegurar plaça europea i un Voltregà que lluita colze a colze amb l'Enrile per evitar el descens.