jueves, 17 de mayo de 2012

Hockey Patines: La permanència de l'Enrile, contra la Lliga Europea del Noia

JUAN JOSÉ LÓPEZ: "L'EQUIP IX REFORÇAT DE L'EXPERIÈNCIA EUROPEA"

L'Ok Lliga li dóna una altra oportunitat a l'Enrile PAS Alcoi per a eixir del descens. El partit contra el CE Noia del próxim dissabte 19 de maig a les 18.00 hores té l'avantatge que l'Alcodiam eixirà a la pista sabent que el C.P Voltregà es va deixar tres punts contra l'Igualada. Així que amb un victòria, els de Diego Mir avançarien als de Sant Hipòlit en la classificació.

Però no serà gens fàcil. Les ànsies dels alcodiamistes per permanèixer un any més en l'elit de l'hoquei xocaran contra les ganes del Noia de classificar-se per a la Lliga Europea de l'any que ve. Els de Ferran Pujalte s'han conjurat per no deixar escapar la tercera plaça, posició que han ocupat al llarg de 19 jornades consecutives. Este fet i haver arribat a la final de la Copa del Rei ha provocat la continuitat de Ferran Pujalte en la banqueta dels roig-i-negres una temporada més i será la que fa sis.

Per la seua part la plantilla de l'Alcodiam ja s'ha centrat definitivament en l'objectiu de conservar la categoría una volta culminada la gesta europea. La participació en la Final Four de la CERS "ha sigut una experiència molt positiva i molt bonica -diu Juan José López- i estem segurs que l'equip exirà reforçat. Ha sigut una llàstima no arribar a la final però tots estem contents del joc desplegat en la pista del Bassano davant un gran equip com el Braga que ha arribat per segon any consecutiu a la final".

El defensa asturià diu que "estem totalment centrats en l'objectiu de salvar la categoría. Sabem que tenim quatre finals per davant. La primera contra el Noia, un equip que no ens regalará res perquè està lluitant per a estar entre els setze millors d'Europa la temporada que ve".