martes, 22 de mayo de 2012

Hockey Patines: Fase d'Ascens a Primera Nacional

L'Alcodiam b, a per totes en la Fase d'Ascens a Primera Nacional

ES DISPUTA A PARTIR DE DIVENDRES EN EL POLIESPORTIU MUNICIPAL DE COCENTAINA

La il.lusió és màxima i la moral i les ganes estan a tope. Els components de la plantilla de l´Alcodiam b i el seu cos tècnic conten les hores que falten perquè s´encete la Fase d´Ascens a Primera Nacional que es disputarà a partir d´este divendres en el Poliesportiu Municipal de Cocentaina.

Després de classificar-se en el quart lloc en la Fase Regular de la Lliga Sur i proclamar-se campions de la Lliga Autonòmica, els joves jugadors que dirigeix Quique Ivorra s´enfronten a l´hora de la veritat, a la possibilitat de militar l´any que ve en Primera Nacional.

No serà gens fàcil. Els altres equips també s´han preparat de valent per pegar este bot de qualitat. Tot el món apunta que els favorits en esta Fase d´Ascens són els dos equips madrilenys: l´ Alcobendas i el Patinart. El Burguillos de Extremadura també serà un rival a tenir en compte. L´any passat van pujar a Primera, però van haver de renunciar a la plaça per problemes econòmics. El representant d´Andalusia serà el Claret de Sevilla.

Els horaris dels partits que disputarà l´Alcodiam b seran els següents:

DIVENDRES 25

  • 12.30: Alcobendas
  • 18.15: Claret

DISSABTE 26

  • 9.00: Burguillos
  • 16.30: Muro

DIUMENGE 27

  • 10.45. Patinart

Els resultats es podran seguir a traves del twitter del club i de la seua pàgina facebook.