lunes, 14 de mayo de 2012

Hockey Patines: Enrile PAS Alcoy (4) - Braga (5)

Un gol d'or aparta l'Enrile de la Final de la Copa CERS

No ha pogut ser. El somni europeu s´ha esvaït cruelment. Després d´haver tingut la paciència de voltejar un marcador de 2 a 4 i després d´haver arribat a la prórroga, una falta comesa a mitjan pista ha sigut assenyalada com a falta directa i materitalitzada per Nunes, autor de 3 dels 5 gols del Braga. El gol d´or ha matat les aspiracions dels d´Alcoi.

Primera part trepidant. S´han avançat els portuguesos i en menys d´un minut un gol de Tutti i un altre de Lucas Martínez li han pegat la volta al marcador. Inmediatament ha aparegut la figura dels árbitres, que han assenyalat un darrere de l´altre dos penaltis perquè els del Braga s´avançaren. Al descans s´ha arribat amb una desesperanzador 2 a 4.

Només començar la segona, Tutti ha posat el 3 a 4 i s´ha hagut d´esperar fins el minut 46 perqué de nou l´argentí, d´un magnífici xut establira l´empat. Semblava que l´Alcodiam podria matar el partit en la prórroga perquè gosava del domini i de les ocasions, fins que ha vingut la desgraciada jugada abans comentada i que ha acabat amb la il.lusió d´arribar per primera volta a una final continental.

ENRILE PAS ALCOI: Alvaro Navedo, César Candanedo, Pere Cañellas, Carlos Pérez i Tutti Baeili -cinc inicial. També han jugat Juan José López, Lucas Martínez i Pablo Sáez.