miércoles, 18 de abril de 2012

Hockey Patines: Declaraciones de Pablo Sáez del Enrile PAS Alcoy

Pablo Sáez: "Cal passar pàgina i centrar-nos únicament en el Monjos"

L'Enrile PAS Alcoi ha de mirar endavant i acarar un partit transcendental per aconseguir un any més la permanència en l'OK Lliga. L'equip ha de deixar enrere l'eufòria per haver assolit la Final Four de la Copa CERS i preparar la visita al C.P Monjos, un partit que es disputarà el dissabte 21 d'abril a les 18.00 hores.

Pablo Sáez, autor del gol de l'empat contra El Vendrell ho té clar: "encara que a voltes costa separar les coses hem de passar página i centrar-nos únicament i exclusivament en el Monjos". L'argentí diu que "directament ens juguem la permanència. Ara bé, este partit ens agafa en el millor moment de la temporada perque anímicament necessitàvem un resultat com el del dissabte"

El vestidor ja s'ha reunit i ja s'ha parlat sobre el partit de dissabte: "Diego Mir ja ens ha prohibit parlar de la Copa CERS i posar tots els nostres sentits en la Lliga. És molt important que continuem amb la mateixa dinámica de joc i de resultats. El que ens està passant esta temporada en la competició domèstica és molt estrany".

El C.P Monjos és l'equip més golejat de la competició amb 103 gols en contra, 31 més que l'Alcodiam. Per tant es pot intuïr que l'aspecte més feble de l'equip de Tarragona és la defensa. Ara bé, també és cert que els Monjos materialitzen més gols que l'Enrile. En concret 70 per 49. No debades tenen a un dels homes més realitzadors de l'Ok Lliga i ben conegut a Alcoi com és David Ros.

Per a Pablo Sáez, parar a David Ros és fonamental. És un jugador que perdona poques boles. Altre del secrets per emportar-se el partit será posar un ritme alt de joc perquè sembla que el C.P. Monjos baixa físicament en les segones parts. De tota manera Sáez diu que "el vertaderament important som nosaltres i continuar plasmant en la pista el nostre joc."