jueves, 29 de marzo de 2012

Hockey Patines: Noticias del Enrile Patin Alcodiam Salesianos de Alcoy

"El Gran Stick" de l'Alcodiam, protagonista en la Cadena SER

L'equip prepara quatre sessions d'entrenament per adaptar-se a la pista blava.

TUTTI BAIELI: "CONTRA EL BARÇA HEM DE FER EL PARTIT PERFECTE"

Diego Mir ha programat quatre sessions d´entrenament (dijous, divendres, dissabte i diumenge) per preparar convenientment el partit de dilluns contra el Barça i perque els jugadors tinguen temps de adaptar-se a la pista blava, la que es col.loca cada volta que es retransmet un partit per televisió.

En este aspecte Tutti Baieli creu que "el Barça té avantatge perqué al menys ja ha jugat en set ocasions en esta pista. Tres durant l´última edició de la Copa del Rei".

La pista blava o pista de televisió ha generat opinions encontrandes. És cert que ajuda al telespectador i li dona a este esport més espectacularitat, però no han sigut pocs els jugadors que s´han queixat perquè el material de què està feta esvara i son freqüents les caigudes.

Pel que fa al vessant purament esportiu, el defensa argentí, autor dels tres gols a Riazor davant el Liceo de la Corunya diu que "ens dona igual a quina hora es jugue, ni tampoc si es televisa o no o en quina superfície hem de patinar:l´únic que sabem és que hem d´aconseguir els tres punts".

I clar, quan visita la pista del Francisco Laporta un equip com el Barça, si es volen els tres punts "hem de fer el partit perfecte i sabem com fer-ho. Bones marques, control de bola i arribar més a porteria".

Tutti considera que "hem d´intentar arribar més a porteria contrària. Hem baixat en este aspecte". També és de veres que, exceptuant el partit del dissabte passat a Galícia, l´Enrile està encaixant en este últim tram de competició menys gols.

"El Gran Stick" de l'Alcodiam, protagonista en la Cadena SER

ES UN "REMAKE" PIRATA D'AQUELL "UN, DOS, TRES" DE TELEVISIÓ. SERÀ ESTE DIVENDRES 30 DE MARÇ A LES 19.30 I A LES 21.00 EN EL TEATRE DELS SALESIANS.

Este matí de dijous el concurs teatral "El Gran Stick", que posarà en escena el Patí Alcodiam Salesià, será protagonista en l'espai de la SER "Hoy por hoy". En esta ocasió l'entrevista se li realitzarà a un dels artífex d´este espectacle, a Carlos Talens. I hui, el cap de premsa del club, Adolfo Seguí, ha desvetlat alguns dels secrets que envolten esta peculiar funció dins de "Ser Deportivos" que dirigeix el periodista Ismael Mayor.

Recorden que entre els convidats a este concurs ficció es troben Lucas Martínez, davanter de l´Enrile PAS Alcoi i el porter del CD Alcoyano, Fernando Maestro.

El muntatge estarà presentat per Lorena Vallejo y Pepa Puchades i al llarg de la vetlada faran diverses aparicions actrius i actors com, atenció: Joan Gadea, Reis Juan, Isabel Balaguer, Pepa Miralles, Ángel Martínez, Quique Gosálbez, Jordi Peidro jr i molts altres. Tots ells asidus dels teatres alcoians i alguns, fins i tot, de la xicoteta pantalla que ens resultaran familiars gràcies a sèries com L´Alquería Blanca.

També contarem amb la inestimable col.laboració del grup de teatre Tesalín del Col.legi Salesians dirigits per Jordi Ponsoda.

I sorpreses n´hi haurà i no poques. Tindrem la col.laboració de membres de les primeres plantilles del CD Alcoyano i l´Enrile PAS Alcoi. I altres, amb molt pes a la vida política de la ciutat, que ens han demanat no desvetlem....encara.

Escriurà tot l´embolat, Jordi Peidro i dirigiran al uníson ell mateix i Carlos Talens.

I, com no, en un concurs no poden faltar els premis. Als guanyadors se´ls obsequiàrà amb... però quasi millor no contar tots els amgatalls i esperar que les sorpreses ho siguen el dia 30 per tothom.

Este rebombori s´organitza en favor dels equips d´hoquei patins i patinatge artístic del Patí Alcodiam Salesià, perquè puguen representar el club i la ciutat en els próxims Campionats d´Espanya. L´entrada costarà 7 euros i hi haurà dos sessions: a les 19.30 i a les 21.00. Si algú està interessat a adquirir entrades es pot dirigir a les següents persones:

Marc Grau: 608.06.19.74. 
Koki Segura: 677.82.19.93 
Rafa Sempere: 667.00.70.56 
Adolfo Seguí: 619.19.79.79 
Bea Serra: 600.63.33.45

També es podran adquirir en la botiga Cauchos Segura al carrer Sant Mateu 16 i el mateix dia de les funcions en taquilla.