sábado, 17 de marzo de 2012

Hockey Patines: Noticias del Enrile PAS Alcoy

Pablo Sáez es suma al grup que vol arribar a la Final Four de la Copa CERS

Comencen a arribar bones notícies a l´Enrile PAS Alcoi. L´argentí Pablo Sáez estarà a disposició de Diego Mir per afrontar este dissabte el partit d´anada dels octaus de final de la Copa CERS contra El Vendrell. Partit transcendental que pot obrir per al club d´Alcoi la porta per a una Final Four de competició europea. Tot un hite.


Pablo Sáez ha estat fora de les pistes tres setmanes com a conseqüència de una fractura en el dit gros de la mà. Esta lesió no li ha impedit entrenar-se amb patins, la qual cosa fa pensar que el davanter argentí no haurà perdut gens ni miqueta la forma física.

El que no ha perdut ni ell ni tota la plantilla és la il.lusió de fer història. Pablo Sáez declarava a www.pasalcoy que "estem a tope, amb moltes ganes d´afrontar este nou repte. Anem a classificar-nos per a la Final Four sí o sí".

El partit de tornada serà el 14 d´abril i en la ment del grup que dirigeix Diego Mir no es pensa en una altra cosa que traure un resultat perquè tot es decidisca al Francisco Laporta davant de l´afició del Patí Alcodiam Salesiá.

El Vendrell-Enrile PAS Alcoi de Copa CERS, en directe per televisió

La Ràdio i Televisió El Vendrell cobrirà el partit d´anada de quarts de final de la Copa CERS entre el CE Vendrell i l´Enrile PAS Alcoi. L´Alcodiam busca estar per primera volta en la seua història en una Final Four d´una competició europea. Serà este dissate 17 de març a partir de les 20.00 hores.


L´encontre es podrà seguir a través de Ràdio El Vendrell (107.1 FM), per Televisió El Vendrell (TDT) i per la xarxa a través de la web:www.rtvelvendrell.cat.


El club roig-i-negre ha posat preus populars per a seguir l´encontre en directe. L´entrada costarà 5 euros i ha decretat que tots els menors de 16 anys puguen entrar de bades. La directiva del club de Tarragona és conscient que passar a la Final Four depén d´un bon resultat en este partit.

També han realitzat una intensa campanya de publicitat a través dels mitjans tradicionals i les xárcies socials per omplir el pavelló.