domingo, 19 de febrero de 2012

Hockey Patines: Resultados del Patin Alcodiam Salesianos Alcoy

L'Enrile passa a quarts de la Copa CERS per la porta gran: 5-3

HOMENATGE DE LA PLANTILLA AL LESIONAT JUAN JOSÉ LÓPEZ I MOLT BONA RESPOSTA DE LA CANTERA

Dominant en tot moment, marcant els temps del partit, sempre amb avantatge en el marcador i imposant el ritme precís perque el joc una miqueta desordenat del Merignac francés no els inquietara. A la tercera, sí. En la tercera participación de l'Enrile s'ha aconseguit passar a quarts de final. Aixó significa que estem a dos partits per a disputar una final four, un esdeveniment que també seria històric. Lamentablement no coneixem encara el rival. El partit entre el Vendrell i el Forte dei Marni s'ha ajornat fins el próxim dissabte.

A l'inici de l'encontre la plantilla li va retre homenatge a Juan José López. Van eixir al parqué del Francisco Laporta amb una camiseta per a desitjar-li una recuperació el més prompte possible. També va ser emotiu que els xiquets de l'escola, iniciació i prebenjamí isqueren agafats de la mà amb els jugadors dels dos equips.
El partit no va tindre molta història donada la superioritat dels d'Alcoi. Sí cal destacar les accions combinatives dels de Diego Mir que van acabar en gol. Per exemple el primer de Lucas després d'una gran jugada i assistència de Pere Cañellas o la habilitat dins l'àrea de César per tocar la bola i ficar-la dins. També va ser molt bonic el gol de Pablo, picant-la per damunt del porter amb un gir de canyell inversemblant.
Ara a esperar rival. L'anada el 17 de març fora i el 14 d'abril al Francisco Laporta. Anem a veure si entre tots podem continuar fent història.
ENRILE PAS ALCOI: Álvaro Navedo, Pere Cañellas, Pablo Sáez, Tutti Baieli i Carlos Pérez -cinc inicial-. També van jugar Pepe Gil, Lucas Martínez i César Candanedo
S.A. MERIGNAC: Thomas Laboyire, C.Constantin, Remy Hourca, Remy Lassartre, Maxime Marchand, Oliver Lesca, Sylvain Lesca, Guilhem Lesca, Mathieu Hourg i Loiç Chilois.
Goles:
1-0: Lucas Martínez, minut 10
2-0: César Candanedo, minut 14
2-1: Remy Hourca, minut 25
3-1: Pablo Sáez, minut 30
3-2: Sylvain Lesca, minut 35
4-2: Lucas Martínez, minut 36, de falta directa
5-2: César Candanedo, minut 37
5-3: Remy Hourca, minut 49.

Resultats de la base de l'Alcodiam 18 de febrer

Amb el 0 a 2 que han aconseguit el prebenjamí A a Cocentaina, podem dir que l'equip és virtualment campió de lliga. També ho són els infantils, tot i haver perdut per 4 a 3 contra el Cocentaina B ja que en el partit d'anada el resultat va ser de 6 a 1. Els benjamins van empatar i aixó es col.loca colíders de la classificació encara que amb el gol average perdut. Per últim, els alevins i els juvenils no van tindre cap problema per imposar-se i amb claredat. 

El conjunt dels resutats és el següent:
  • Cocentaina A 4-Alcodiam 3, infantil
  • Cocentaina B 2-Alcodiam 6, juvenil
  • Cocentaina B-0-Alcodiam 2, prebenjamí
  • Cocentaina 2-Alcodiam 2, benjamí
  • Cocentaina b 3-Alcodiam 13, aleví