lunes, 20 de febrero de 2012

Hockey Patines: Noticias del Enrile PAS Alcoy

Una victòria de l'Enrile a Calafell suposaría superar també al Voltregà

La victòria a Calafell té doble premi. Si l'Enrile aconsegueix els tres punts en la pista de Tarragona avançaría en la classificació als del Baix Panadés i també al Voltregà. Els d'Osona ja han disputat el seu partit corresponent a la jornada 15 contra El Vendrell i van perdre 3 a 2. El Vendrell va avançar la jornada per disputar dissabte que ve el seu partit de Copa CERS contra el Forte Dei Marni, encontre que també entra dins dels interessos de l'Alcodiam. El guanyador serà el rival dels de Diego Mir en els quarts de final d'aquesta competició europea. En el partit d'anada els italians -on juga el ex del Enrile Pablo Cancela- es van imposar per 5 a 4.

Però tornem a la lliga. El Calafell es va imposar a Alcoi en la primera volta per un resultat de 4 a 8. En les últimes setmanes ha perdut a casa c ontra el Vilanova per 3 a 7 però es va imposar per 3 a 4 a Igualada quan els arlequinats estaven jugant-se el ser o no ser en la Copa del Rei. Així que del Calafell es pot dir que és un equip imprevisible.

L'Alcodiam no coneix la derrota en els últims tres partits. Dos empats en Ok Lliga (Vendrell, 3 a 3 i Maçanet 2 a 2) i una victòria en la Copa CERS contra el S.A. Merignac per 5 a 3. En els dos últims empats en la competició domèstica, l'Enrile va desaprofitar avantatges de 3 a 1 i 2 a 1 i els rivals van aconseguir empatar en l'últim sospir. El partit a Calafell es jugará dissabte 25 de març a les 19.30