miércoles, 29 de febrero de 2012

Hockey Patines: Escola d'hoquei sobre patins a Sant Vicent del Raspeig

Álvaro Navedo funda una escola d'hoquei sobre patins a Sant Vicent del Raspeig

El porter de la primera plantilla de l'Enrile PAS Alcoi, Álvaro Navedo, està al front d' una escola d' hoquei sobre patins al Col.legi Peñafort de Sant Vicent del Raspeig. I sembla que és tot un èxit perquè té al seu càrrec ni més ni menys que 34 xiquets i xiquetes compresos entre els sis i els nou anys.

Aquest grup tan nombrós entrena tots els dilluns i dijous de 17.00 a 18.30 hores. De moment comencen a patinar però la intenció del col.legi és que la próxima temporada puguen federar-se i participar en les lligues autonòmiques que organitza la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana.

Des del club, des del Patí Alcodiam Salesià, li donem a Álvaro Navedo l'enhorabona per aquesta iniciativa i l'animen a continuar en aquesta tasca de promoció de l'hoquei sobre patins.

També en aquest enllaç http://www.colegiopenafort.com/2012/noticias/video-de-hockey-sobre-patineses pot veure vídeo d'un entrenament gravat i montat per José Antonio Escobar, un dels pares que estan recolzant aquesta iniciativa.