domingo, 12 de febrero de 2012

Hockey Patines: Enrile PAS Alcoy (2) - Shum Maçanet (2)

A l'Enrile se li tornen a escapar dos punts contra el Maçanet en l'últim sospir

La història s'ha tornat a repetir. Bon joc, moltes ocasions de gol i, en l'últim minut del partit l'equip rival trau una recompensa potser excessiva del Pavelló Francisco Laporta d'Alcoi.
Potser esta pel.lícula ,ja vista massa voltes pels aficionistas alcodiamistes, s'haguera pogut capgirar si els àrbitres hagueren vist un gol espectacular de Tutti Baieli amb el marcador 1 a 0. Les imatges de televisió demostren que la bola bat el porter de Shum Maçanet i se'n ix de la portería. També ho demostra la reacció dels jugadors gironins, amb gestos resignats davant el gol. Evidentment, l'Enrile haguera pogut jugar amb molta més tranquil.litat amb un marge de dos gols a favor.
El partit l'ha dominat l'Enrile. Jordi Roca, entrenador del Shum, demanava els seus homes que isqueren a l'atac. Els d'Alcoi ho impedien. A més, la defensa dels homes de Diego Mir ha sigut espectacular i sense faltes. A falta de quatre minuts per acabar l'encontre només en tenien quatre. Ha sigut una genialitat de Lucas Martínez amb un xut al segon pal qui ha obert el marcador. Després del gol han vingut els millors moments dels visitants que no en tenien un altra que atacar.
En la segona part s'ha pogut veure un Enrile molt seriós que feia pensar que esta volta sí caurien els punts de la banda blaugrana. Rubén Fernández ha aconseguit amb habilitat el 1 a 1 i l'Alcodiam ha fet el més dificil, tornar-se a posar per davant en el marcador quan faltaven quatre minuts per acabar. Però una bola enmig de la portería de Navedo amb multitut d'estics per enmig ha acabat amb la il.lusió d'endur-se els tres punts.
Una notícia també negativa és la lesió de Juan José López que s'ha hagut de retirar amb gestos evidents de dolor en el seu genoll. Estarem pendents de la seua evolució.
Enrile PAS Alcoi: Álvaro Navedo, Tutti Baieli, Pere Cañellas, Juan José López i Pablo Sáez -cinc inicial-. També han jugat César Candanedo, Carlos Pérez i Lucas Martínez.
Shum Maçanet: Willi Domínguez, Jordi Bartres, Albert Soler, Joan Castañé i Marc Roca -cinc inicial. També han jugat David Plaza, David Gelma i Rubén Fernández.