miércoles, 18 de enero de 2012

Hockey Patines: Voltregá (2) - Enrile PAS Alcoy (1)

Una falta directa inexistent a 8 segons del final priva l’Enrile de l’empat a Voltregà

Xavier Galán i Alberto Veiga li han xiulat a l'Enrile la falta número 10 quan faltaven 8 segons per a finalitzar el partit. El marcador reflexaba un 1 a 1 i els de Sant Hipòlit han aprofitat el regal. El que passa és que el Voltregà ha comés la falta número 9 quan faltaven 13 minuts per acabar l'encontre. L'Alcodiam l'ha feta quan en faltaven 7. Sis minuts de diferència. Però com ja ve sent habitual el primer conjunt a ser penalitzat ha sigut el blaugrana. Álvaro Navedo l'ha parada en primera instància però Jaume Molas ha pogut recuperar la bola i fer el 2 a 1 definitiu a 3 dècimes de la botzina final. Els aficionats de San Hipòlit han reconegut que esta dècima falta en cap cas era de l'Alcodiam. La historia s'ha tornat a repetir.
I el perjudici no acaba ahí. Els dos col.legiats, Xavier Galán i Alberto Veiga, han aconseguit traure de les caselles a Pere Cañellas i a Juan José López. Als dos els han tret targeta blava per protestar. I Pere es perdrà el próxim partit contra El Vendrell per acumulació de targetes.

En l'aspecte purament esportiu ha sigut un partit de porters. Roger Torelló i Álvaro Navedo han estat inmensos i han fet parades de molt de mèrit. L'empat era el resultat potser més just donat el que s'ha vist a Sant Hipòlit però de nou decisions molt rigoroses han privat l'Alcodiam de situar-se en el lloc on per joc es mereix en la classificació.

ENRILE PAS ALCOI: Álvaro Navedo, Lucas Martínez, Juan José López, Pere Cañellas i Carlos Pérez- cinc inicial. També han jugat César Candanedo, Pablo Sáez i Tutti Baieli.