domingo, 22 de enero de 2012

Hockey Patines: Copa CERS: S.A.Merignac (5) - Enrile PAS Alcoy (7)

L'eliminatòria de la Copa CERS es decidirà a Alcoi

L'Enrile PAS Alcoi ha aconseguit un magnífic resultat en la pista francesa del Merignac però ni molt menys es pot dir que la eliminatòria estiga decantada per als homes de Diego Mir. El 5 a 7, només dos gols de diferència, no asseguren ni molt menys passar als quarts de final de la Copa CERS.
I es que si s'observen els resultats que s'han donat este cap de setmana tant en la Lliga de Campions com en la Copa CERS, ja no hi ha enemics xicotets. Tots tenen les seues armes.
Al Enrile no li ha sigut gens fàcil doblegar els francesos del Merignac. De fet la primera part es va acabar amb un resultat de 4 a 3. Bé és cert que els gols dels locals han sigut 3 de falta directa i 1 de penalti.
En la segona part els homes de Diego Mir s'han alliberat de l'ansietat de voler donar per finalitzada l'eliminatòria en el partit d'anada i han aconseguit tindre la possessió de la bola i elaborar el joc al que ens té acostumats.
Els gols de l'Alcodiam els han marcat: Pere Cañellas (2), Tutti (2), Pablo Sáez (1), Lucas Martínez (1) i Carlos Pérez (1)

Bona victòria de l'Alcodiam b davant el Càjar de Granada: 6-4

RESULTATS DE LA BASE DEL 22 DE GENER

L'Alcodiam b ha aconseguit una molt bona victòria este diumenge 22 de gener contra el Càjar de Granada i continua líder la Lliga Sur. El resultat ha sigut de 6 a 4, amb gols de Vicent París (3), Kiko Rico (2) i Mauro Sanus (1). Els de Quique Ivorra han dominat en el marcador durant tot el partit i els andalusos mai no s'han acostat en el marcador d'una manera que podría fer témer per ell.
Els alevins també li han guanyat al Càjar Granada que han aprofitat la visita dels majors per enfrontar-se amb el Patí Alcodiam.
Pel que fa a la resta de partits del cap de setmana el prebenjamí i el benjamí no han tingut cap dificultat per imposar-se al Villena. El conjunto dels resultats són: