martes, 22 de noviembre de 2011

Hockey Patines: Previa del Partido L ´ENRILE - C.P. MONJOS y Horarios de la Base

EL PERILL DEL C.P. MONJOS SERÀ L´INCOMBUSTIBLE DAVID ROS
David Ros visitarà de nou este diumenge el parqué del Francisco Laporta i serà, sens dubte, l´home més perillós del C.P. Monjos, el jugador a vigilar pels deixebles de Diego Mir. I ho serà perquè en cinc jornades de competició ja porta huit gols i s´ha col.locat el segón màxim anotador de l´Ok Lliga només per darrere de l´argentí del Vic, Lucas Ordóñez. 


I els seus huit gols han sigut, podriem dir, de qualitat. En l´última jornada li´n va fer quatre al Vic per a que el seu equip empatara a cinc amb els d´Osona i aconseguir d´aquesta manera l´únic punt del conjunt de Santa Margarida i els Monjos. També va aconseguir materialitzar-ne dos contra el Noia i dos més contra el Vilanova. Als seus 32 anys, sembla que està passant per un dels seus milllors moments. 

David Ros va militar amb l´Alcodiam des de la temporada 2002 a la 2005. El va fitxar el Vilanova on es va proclamar campió de la Copa CERS. Després va defensar els colors del Noia, el Cerdanyola (pitxitxi de Primera amb 46 gols) i el GEiEG (15 gols la temporada passada). 

El C.P. Monjos jugava a Primera Catalana la temporada 2008/2009 on es proclamaria campió. D’allà, enlloc d’anar a la Nacional Catalana, va anar directament a Primera Divisió després de fer-se amb una plaça vacant. Un any d’assentament i la temporada passada l’equip assaltava l’OK Lliga. A mes de David Ros té altres jugadors a destacar com Borja Ferrer, del Vendrell, i el jove Àlex Martínez, del filial del Barcelona.


HORARIS DE LA BASE 26 I 27 DE NOVEMBRE. 
L’ALCODIAM B, CONTRA EL COCENTAINA
Interessant el partit que disputarà l’Alcodiam B de Lliga Sur aquest dissabte. Després de guanyar-li contundenment al Muro d’Ernesto Jordà, els joves jugadors que dirigeix Quique Ivorra se les veuràn amb un equip dirigit pel ex entrenador de l’Alcodiam, Eliseo Sánchez. De segur que es podrà contemplar un bon espectacle. El prebenjamí b viatjarà fins a Castelló. La resta de categories jugaràn contra el Cocentaina. El cap de setmana d’hoquei acabarà amb un transcendent Enrile - Monjos. Tots els partits al Pavelló b. Els horaris són: 

DISSABTE 26 DE NOVEMBRE 
12:00. Tenisport de Castelló - Alcodiam B, prebenjamí 
18.00: Alcodiam - Cocentaina, benjamí 
19.00: Alcodiam - Cocentaina B, aleví 
20.00: Alcodiam - Cocentaina, Lliga Sur 

DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE 
9.00: Alcodiam A - Cocentaina, iniciació 
10.00: Alcodiam A - Cocentaina B, prebenjamí 
12.00: ENRILE PAS ALCOI - C.P. MONJOS


Patín Alcodiam Salesiano Alcoy