domingo, 27 de noviembre de 2011

Hockey Patines: ENRILE PAS ALCOI (6) - CP MONJOS (4)

L’ENRILE TOMBA EL MONJOS DESPRÉS D’UNA SEGONA PART ÈPICA: 6-4.
Els núvols més negres envoltaven el Poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi sobre les 12.40 d’este diumenge. L’Enrile perdia per 1 a 3 al descans del seu partit contra el Monjos. No era el mateix equip que haviem vist contra el Liceo, ni el que havia plantat cara al Palau Blaugrana ni molt menys el que havia golejat fa només set dies a Alemanya.

Però l’equip s’ha transfigurat després del descans. Ha començat a dominar el partit i ha buscat amb molta fe una victòria imprescindible per seguir creient en este projecte. Pablo Sáez ha fet els dos primers gols de l’equip. L’empat a 3 l’ha culminat Juan José López després d’un gran jugada de conjunt. Era el minut 30 i el 4 a 3 ha tardat massa a arribar.

Ho ha fet al minut 45. I ha sigut Tutti qui ha sorprés tots amb un potentissim xut des de camp propi per sorprendre David Cáceres. El capità Pere Cañellas ha firmat el quint, l’obra d’art del matí. Ha sortejat tots els contraris, no una volta, diverses, fins trobar-se tot sol davant el porter del Monjos a qui ha batut per la seua esquadra dreta. La celebració del d’El Vendrell, potser una miqueta exagerada, ha provocat la seua expulsió per dos minuts i, amb inferioritat numérica, un altre dels homes destacats, Tutti ha col.locat el sisé, provocant el deliri dels aficionats.

Un triomf molt important, els primers tres punts d’esta temporada que ha permés als de Diego Mir abandonar el fanalet roig de la classificació i, el que potser més important, afiançar la moral de l’equip i de l’afició per aconseguir l’objectiu.

ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Carlos Pérez, Tutti Baieli, Pere Cañellas i Pablo Sáez –cinc inicial-. També han jugat Juan José López y Lucas Martínez.

CP MONJOS: David Ros, Xavier Brichs, Juan Ramón de Moya, Sebastián Moreno i David Cáceres –cinc inicial- També han jugat Oleguer Martí, Alex Martínez, Borja Ferrer i Marc Sabaté